Verhalen vertellen is een oude traditie, die in de tegenwoordige wereld is ingeruild voor TV, internet, Twitter en wat al niet meer.  Maar we missen nu wel iets!  Want is er meer ontspannend en gezellig als rustig zitten te luisteren naar een verteller, die je meeneemt in zijn verhaal. De woorden en lichaamstaal van de verteller zetten je fantasie in gang, om eigen beelden bij de woorden te plaatsen.

Daar waar de verteller het podium op klimt, het publiek inkijkt en zijn keel schraapt.......     daar begint de magie!

De leden  van 'Vertellerscollectief Kom op Verhoal' brengen 'het verhaal' terug in de streekcultuur van het Westerkwartier. Voor wie het maar wil horen vertellen ze, in de streektaal of in het Nederlands, de mooiste verhalen over heksen en tovenaars, boefjes en helden, hoe het ooit was, wat er nu is en hoe het ooit zou kunnen zijn. 

Op deze plek vindt u informatie over de vertellers en hun verhalen en hoe ze voor u een boeiende en gezellige vertelavonden kunnen verzorgen. Wilt u zelf vertellen of heeft u misschien mooie vertelverhalen voor ons, neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: Henny van de Laan vertelt op de Dag van de Grunneger Toal over de heks Griet Koenes uut Muntsjeziel, Foto: Omke Oudeman